Опечалената съпруга на заместник-маршал на САЩ Томас М. Томи“ Уикс,

...
Опечалената съпруга на заместник-маршал на САЩ Томас М. Томи“ Уикс,
Коментари Харесай

Съпругата на убития заместник-маршал на САЩ говори за заподозрян публично за първи път: `Няма отношение към човешкия живот`

Опечалената брачна половинка на заместник-маршал на Съединени американски щати Томас М. „ Томи “ Уикс, който беше измежду четирима чиновници на реда, убити предходната седмица при престрелка в дома на търсен обвинен в Шарлот, приказваха за килъра на брачна половинка й, преди стотици да се съберат на възпоменателната му работа в понеделник, в това число основният прокурор на Съединени американски щати Мерик Гарланд.

„ Тази покруса беше резултат от някой, който не зачиташе човешкия живот “, сподели Кели Уикс за килъра, 39-годишния Тери Кларк Хюз младши.

Хюз умря на място след съдбовно снимачни седмици; Офицери от Отдела за коригиране на възрастни в Северна Каролина (NCDAC) Сам Полоче и Уилям „ Олдън “ Елиът, които са били членове на работна група за бегълци на USMS дружно с Уикс; и служител на реда от CMPD Джошуа Айер от втория етаж на дома му на Голуей Драйв в Шарлот на 29 април.

Още четирима чиновници на реда бяха ранени на местопроизшествието, до момента в който се опитваха да връчат заповед за ареста на Хюз. Заподозреният...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР