Опечален син обвини болница, че е убила“ майка му след

...
Опечален син обвини болница, че е убила“ майка му след
Коментари Харесай

Син обвинява болницата, че е „убила“ майка си, която първоначално е била изпратена вкъщи с хапчета против киселини

Опечален наследник упрекна болница, че е „ умъртвила “ майка му след гибелта й след години на влошено здраве в резултат на младши доктор бърка перфорираното й черво с киселини.

79-годишната Памела Снелгроув в началото беше диагностицирана с киселинен рефлукс и изпратена у дома от АГ с таблетки срещу киселини, откакто изпита мощна коремна болежка през 2020 година Но два дни по-късно тя беше откарана по неотложност назад в болничното заведение с кола за спешна помощ за незабавна интервенция, когато бъде сложена вярната диагноза. Бабата – някогашна зъболекарска сестра – след това претърпя още една интервенция и получи затруднения, всички от които имаха унищожителен резултат върху здравето й.

Синът й Джеймс твърди, че тестването е предиздвикало в миналото бодрата му майка да се трансформира в „ извънредно нежна дама, която даже не можеше да стане от стола си “ и тръстът на NHS, отговарящ за болница Frimley Park в Съри, призна лимитирана отговорност за неуспехите в първичното й лекуване. След това в събота Памела умря в същата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР