Опазорният бивш представител на Ню Йорк Джордж Сантос претърпя крах

...
Опазорният бивш представител на Ню Йорк Джордж Сантос претърпя крах
Коментари Харесай

Лъжливият Джордж Сантос разказва за опита с Delta, твърди, че авиокомпанията превозва мигранти без документи: „Това е глупост“

Опазорният някогашен представител на Ню Йорк Джордж Сантос претърпя провал след „ кошмарно “ прекарване с Delta Air Lines неотдавна.

Републиканецът, който е ангажиран да прави Cameos, откогато беше изключен от Конгреса по-рано този месец, разгласява в петък изявление в обществените медии, в което хленчеше за процеса на качване на борда на компанията и извика основния изпълнителен шеф Ед Бастиан за неоснователни изказвания, че Delta транспортира мигранти без документи.

Въпреки че признаваше, че е бил „ огромен човек на Delta “ през годините, нормалният измамник твърдеше, че „ хората безусловно нямат име, на бордната им карта не се отпечатва и не се позволява персонална карта “, без никакви доказателства.

„ Междувременно, защото името ми е дълго — Джордж Антъни Деволдер Сантос — и не дай Боже не е във формата, в който съм записал своите Sky Miles, а е просто „ Джордж Сантос “, става противоречие. Това е призрачен сън “, сподели самоописващият се постоянно пътуващ пасажер.

След това Сантос атакува Ба...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР