Опазорната учителка Ребека Джойнс, която е правила секс с двама

...
Опазорната учителка Ребека Джойнс, която е правила секс с двама
Коментари Харесай

Ребека Джойнс е виновна: Всичко, което знаем за опозорената учителка, родила дете от тийнейджър ученик

Опазорната учителка Ребека Джойнс, която е правила секс с двама младежи, от единия от които има бебе, е приета за отговорна по всички брои.

30-годишната Джоунс към този момент беше отстранена от работа в гимназията и пусната под гаранция за хипотетична полова интензивност с едно 15-годишно момче, когато се твърди, че е лишила девствеността на второ момче, известно като момче Б, 16 година, от която по-късно забременява. Нито един от младежите не може да бъде разпознат по правни аргументи.

Днес правосъдни заседатели в Кралския съд в Манчестър я признаха за отговорна по шест обвинявания в полова интензивност с дете, в това число две, до момента в който е била доверено лице. Тя ще бъде наказана на по-късна дата.

През последните няколко дни правосъдните заседатели изслушаха изказвания и контрааргументи по отношение на душевното положение на учителката и десетките случаи, описващи в детайли нейното присъединяване в полова интензивност с младежите. Джойнс роди дете с втората хипотетична жертва, идентифици...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР