Опасявам се, че властта не си дава сметка в какъв

...
Опасявам се, че властта не си дава сметка в какъв
Коментари Харесай

Валентин Иванов-Кардамски: Властта не разбира какво забърка с руската църква

Опасявам се, че властта не си дава сметка в какъв скандал се забърка с съветските свещеници. Това написа в обществената мрежа Facebook журналистът Валентин Иванов-Кардамски във връзка дейностите против съветските духовници. И добави:
“След волните политически пируети и пърхащи мигли ще схванат по сложния метод, че заигравката им ще натрупа занапред тежки лихви. И няма никакво значение, дали са във властта тези несретници или не.
Окуражен от аплаузите и лигавенето на сатирите си, дето им викат пиари, Министерски съвет направи крива стъпка!
Изумително е, по какъв начин пък там не отвориха веднъж западната преса, че да прочетат два реда и да схванат – вятърът трансформира посоката си!? Всъщност не е удивително, а поразително! И още нещо, да не се окажат иконите от Руската черква в един миг в Лувъра да вземем за пример. За предпазване, видите ли! ”
Припомняме, че предстоятелят на Руската православна черква в София архимандрит Васиан беше отпратен от страната ни. Освен Васиан още двама души бяха изгонени от страната ни. Това стана със заповед на ръководителя на Държавна организация “Национална сигурност ”.На тримата са наложени насилствени административни ограничения „ експулсиране ”, „ лишаване правото на престояване ” и „ възбрана за влизане в Република България ” за интервал от пет години.

Така от България си потеглиха един руснак и двама жители на Беларус.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР