Опасявам се, че наистина мафията си има държава и тя

...
Опасявам се, че наистина мафията си има държава и тя
Коментари Харесай

Кака Румяна Ченалова: Алексей Петров се готвеше за шеф в ДАНС!

Опасявам се, че в действителност мафията си има страна и тя се назовава България. Има няколко обстоятелството, свързани с последните дейности на Алексей Петров и те са показателни. Ал. Петров беше спонсор и консултант на Политическа партия Демократична България. Ал. Петров имаше желание и работеше по въпроса да се върне в ДАНС  и то на управителен пост. Това значи въздействие, надзор и информация  както в персонална изгода, по този начин и за Политическа партия Демократична България. Това скандално изказване даде часове след гибелта на Трактора още по-скандалната съдийка, възрожденка и путиноидка Румяна Ченалова.

Бившата магистратка, която пусна да независимост килъра от " Соло " Илиян, твърди още следното: " Ал. Петров имаше доста информация и допускам доказателства от 90-те години евентуално до през днешния ден. С информация се извиват ръце - на крадци и убийци, без значение на какви постове са.

Въпреки крилатата фраза на Цветанов: " Където копнем, мъртвец намираме ", към 180 знакови убийства останаха неразкрити, т.е. причинителите и поръчителите са на независимост.

Ал. Петров намерено съобщи поддръжката си за новото дясно - Политическа партия Демократична България. Опитът и опциите му, включително посредством непознатите служби в избрана степен биха им помогнали. Не изключвам концепцията за уволненията на началници на районни полицейски дирекции и ръководства тъкмо преди локалните избори да е била негова.

Който владее локалната власт, има властта - остаряла истина.

Вероятно Ал. Петров е имал съществени упоритости за въздействие в политиката посредством партиите, които поддържаше.

А някой няма интерес от това.
Разчистват се съперници - като през 90-те.
Идват избори- локални, а евентуално и парламентарни.
Политическо оцеляване? Не единствено... "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР