Опасява се, че млад британец е изгубен в морето или

...
Опасява се, че млад британец е изгубен в морето или
Коментари Харесай

Преследване на 23-годишен британец, който се опасява, че се е изгубил в морето, след като се е спуснал от круизен кораб на път за Амстердам

Опасява се, че млад британец е загубен в морето или мъртъв, откакто е паднал зад борда от круизен транспортен съд покрай Холандия.

Лиам Джоунс, 23, от Дънди, Шотландия, пътуваше на борда на MSC Euribia и се счита, че е бил с членове на фамилията си на круиза, когато падна във водата предходната събота, 16 март.

Смята се, че корабът е тръгнал от Саутхемптън предходната вечер и е плавал към немското пристанище Хамбург. Операторът на кораба удостовери, че пасажер е излязъл зад борда в събота и че управляващите са били известени.

Говорител на MSC Cruises сподели, че полицията в Саутхемптън се е качила на кораба през вчерашния ден, с цел да извърши следствие. Съпругата, приятелите и роднините на Лиам споделят, че са унищожени и обезверено търсят повече информация.

Съпругата му София, на 20 години, която не беше на пътуването, сподели пред вестник Courier: „ Изключително съм обезпокоен от случилото се и обезверено се пробвах да диря информация. Ужасната обстановка е да не знаем какво тъкмо се е случило....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР