Опасното вещество фентанил, което се примесва с наркотици, се е

...
Опасното вещество фентанил, което се примесва с наркотици, се е
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 19 юли

Опасното вещество фентанил, което се примесва с опиати, се е разпространявало в ромската махала " Максуда ". Това стана ясно на брифинг пред медии на зам.-директорът на ОД на Министерство на вътрешните работи - Варна комисар Ангел Ангелов. Установени са и съответни разпространители.

Предвижда се доставка и монтаж на нужното съоръжение за 17 броя точки за видеонаблюдение тук-там, на които има риск някой да изхвърли отпадъците си отвън разпоредбите. За всяка точка се залагат по три камери. Системата би трябвало да бъде построена по този начин, че да могат да се прибавят и нови точки или да се мести техниката на ново място.

Една лятна нощувка през месеците юли и август в почивната база в резиденция „ Евксиноград “, която се поддържа от Министерски съвет, стига до 600 лв. според от помещението за настаняване. Това сподели информация на Moreto.net.

Кметът на Варна Иван Портних награди млади спортни очаквания на Варна, спечелили международни и европейски оценки в художествената гимнастика и в щангите. Грациите Елвира Краснобаева, Красимира Иванова и Андреа Иванова станаха международни шампионки по художествена гимнастика на Световното състезание за девойки в Клуж-Напока, Румъния.

От 1 до 5 август 2023 ще се организира деветия Международен кинофестивал за късометражни филми " Карантината " на плажа в кв. " Аспарухово " пред рибарското населено място.

Началото на прожекциите е от 20:00 часа, входът е свободен, а всички филми са преведени с български надписи и също по този начин са приспособени за британско говоряща аудитория.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР