Опасностите ни дебнат отвсякъде. Никога не сме си представяли, че

...
Опасностите ни дебнат отвсякъде. Никога не сме си представяли, че
Коментари Харесай

Обикновени неща, които могат да те убият

Опасностите ни дебнат отвред. Никога не сме си представяли, че грейпфрут или парче бекон могат да ни убият? Потребители в Twitter споделят какви непредвидени неща, които могат да доведат до съдбовни последици. Ако не искаш да се вкарваш проблеми, прочети идващите редове, написа div.bg.

Лилиите са отровни за котки

Ако имаш котка, не носи лилии вкъщи. Всяка част от растението, даже неговият прашец, попаднал в тялото на котката, може да аргументи бъбречна непълнота и неочаквана гибел.

Мрежата срещу комари не е толкоз здрава, колкото наподобява

Не бива да разчитаме на нея: нито за възрастни, нито за дребни деца.

Грейпфрутът ускорява резултата на медикаментите

Изследвания демонстрират, че грейпфрутът разгражда чернодробните ензими. Ако последните са отслабени, те няма да могат да защитят тялото от мощни медикаменти. В този случай лицето е застрашено от предозиране.

Коренът от женско биле е рисков за пациенти с хипертония

Коренът от женско биле постоянно се употребява за лекуване на кашлица. Но ние мощно предлагаме да провериш кръвното си налягане, преди да вземеш лекарството. Ако в високо, избереш друго лекарство, тъй като женското биле ще усили налягането още повече.

Магнитни топчета

Магнитните топчета, от които се вършат разнообразни фигури, в никакъв случай не би трябвало да се гълтам. Ако две или повече топки влязат в червата, те могат да се съединят и да основат спънка. В най-лошия случай магнитите могат да раздерат червата.

Плуването в нетрезво положение е противопоказано

Потапянето във вода до момента в който пиеш алкохол, не е добра концепция.Поради алкохола съдовете на главата се уголемяват, а пък от студената вода се стесняват.Възможен резултат: инсулт или инфаркт.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР