Опасност за шофьорите утре сутрин.През нощта ще преобладава ясно време,

...
Опасност за шофьорите утре сутрин.През нощта ще преобладава ясно време,
Коментари Харесай

Предупредиха шофьорите за опасно явление в България в неделя сутрин

Опасност за водачите на следващия ден заран.

През нощта ще доминира ясно време, само че до сутринта в Горнотракийската равнина и котловините от Западна България ще се образува мъгла или ниска слоеста облачност. Ще духа слаб, в Източна България - до сдържан южен вятър, съобщи Метео.бг.

Минималните температури ще бъдат сред 0° и 5°, в София - към 3°. Утре преди обяд тук-там в Южна България към момента ще има мъгла или ниска слоеста облачност, само че видимостта ще се усъвършенства, облачността ще се раздира и след обяд над цялата страна ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от юг-югоизток и с него дневните температури ще се покачат, оптималните ще са сред 13° и 18°, в София - към 14°.

Над планините ще бъде най-вече слънчево, само че прохладно. Ще духа сдържан югозападен, по високите и открити елементи - мощен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 8°, на 2000 метра - към 1°.

Сутринта тук-там по Черноморието видимостта ще бъде понижена. През деня ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са сред 9° и 12°, малко по-високи от температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР