Опасно време – вижте прогнозата до края на месеца. Внимание,

...
Опасно време – вижте прогнозата до края на месеца. Внимание,
Коментари Харесай

Опасно време – вижте прогнозата до края на месеца

Опасно време – вижте прогнозата до края на месеца. Внимание, мощен вятър! Жълт код за четири области на страната. Националният институт по метеорология и хидрология (НИМХ) разгласи жълт сигнален код за мощен вятър. Кодът е в действие за 4 области на страната. 
 с предупредителните кодове за рисковите метеорологични феномени, оповестена в уеб страницата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Областите с жълт код за мощен вятър са: 

Кърджали, Хасково, Ямбол и Бургас.

Ето и останалата прогноза за времето:

Днес облачността краткотрайно ще намалее, само че след обяд още веднъж ще се усили. Вятърът от югозапад ще се усили, изключително в Източна България и северно от планините. Температурите доста ще се покачат и оптималните в обособени региони още веднъж ще надвишават 20°.

В неделя, 26 февруари, и в понеделник, 27 февруари, ще доминира облачно време, тук-там, повече през втория ден, ще превали слаб дъжд. В източната половина от страната към момента ще има мощен югозападен вятър и ще бъде топло. От запад ще стартира намаляване на температурите.

Във вторник, 28 февруари, вятърът ще се смени с изток-югоизточен и ще е най-вече слаб.

На 1 март, сряда, има нараснала възможност за превалявания. Вятърът ще стане североизточен и понижението на температурите ще продължи, осведоми синоптикът Марияна Попова.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР