Опасно препятствие се появи на път в Пловдив. Става дума

...
Опасно препятствие се появи на път в Пловдив. Става дума
Коментари Харесай

Опасен кратер зейна на Рогошко шосе: Потърпевши са десетки коли СНИМКА

Опасно затруднение се появи на път в Пловдив. Става дума за шахта, която се е " трансформирала в дупка ". За случая сигнализира постоянна читателка на GlasNews.bg.
 Тя споделя, че " кратерът " е зейнал на ул. " Рогошко шосе " и отбивката за цех " Юрий Гарарин ". Пловдивчанката споделя, че това основава проблеми на пътуващите в региона - където пътната настилка постоянно основава главоболия на водачите.  " Ежечасно се основават условия за ПТП, не един или двама сътрудници си потрошиха колите, или им се наложи да сменят гуми ", разказва неволите дамата. От изпратена до медията ни фотография се вижда, че жители са обезопасили със остарели гуми трудността.

   " По този мотив някой пострадал сътвори това произведение на модерното изкуството, на което се любуваме в последната седмица ", споделя пловдивчанката. Гражданите се надяват управляващите да вземат ограничения по случая, допълвайки, че обстановката се усложнява с " всеки минал ден ". Припомняме, че тази пролет публично бе даден старт на ремонта на „ Рогошко шосе ”.  Строителните действия първо са планувани в правата край „ Дунапак –Родина ” към бул. „ Марица – Север ”. Обществената поръчка е на стойност от 15 млн. лв., като 3,5 млн. лв. са обезпечени за тази година.   Общата дължина, която ще бъде ремонтирана е 4,3 км плюс 550 метра обслужващата улица.

  
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР