Опасно е за България цялата власт да се концентрира в

...
Опасно е за България цялата власт да се концентрира в
Коментари Харесай

Невяна Митева: Опасно е за България цялата власт да се концентрира в ръцете само на един човек

Опасно е за България цялата власт да се концентрира в ръцете единствено на един човек. И мисля, че всички партии към този момент виждат и схващат това, сподели претендентът за вицепрезидент Невяна Митева на посещаване в Монтана, където се срещна със стотици жители.

" Цялата власт сега е съсредоточена в президентската институция и всички сме очевидци какво се случва в страната - здравна рецесия, икономическа рецесия и инфлация. Проблеми в енергетиката, които рано или късно ще стигнат до всеки от нас посредством сметките за електрическа енергия. Бизнесът към този момент усети този тежък удар, несъмнено той ще се отрази на всеки един от нас. Вече го усещаме посредством цените в магазините. Само за последните месеци, нашата съседка Румъния ни изпревари 20 пъти в стопански напредък. 20 пъти. А ние не съумяваме да се обърнем към хората си, с цел да можем да им помогнем в тази сериозна обстановка ", разяснява Невяна Митева.

Кандидатът за вицепрезидент показа паниката си, че сега доста хора са подложени на репресии поради избора за кого да гласоподават. Не единствено вие сте обект на тези репресивни връзки. След вчерашната оставка на госпожа Нинова, репресиите се насочиха и към още една политическа мощ и то с цялостната си мощ на механизма, който има сега в цялата страна и президентската институция. Затова обърнете се към вашите другари, симпатизанти на партията Българска социалистическа партия, те сега имат потребност от добра дума и са в същото състояние в което сте и вие, сподели Невяна Митева.



Това, което следим, действително е опасност за демократичната система и парламентарната република, сподели Невяна Митева. Тя описа, че с проф. Герджиков на няколко пъти са призовавали господин Радев да покаже плана си на Конституция. " Може би ще го забележим след изборите, когато той е уверен, че цялата власт ще е единствено за него. И можем единствено да гадаем какво да чакаме в този план. А той няма да е добър за нашата парламентарна република ", сподели Митева. Тя напомни, че сега всички партии усещат резултатите от дейностите на актуалната президентска институция към тях. " Загубиха Има Такъв Народ, водачи от предните избори. Загубиха и Демократична България, също със обилни проценти. Загуби несъмнено една от най-старите партии в България - Българска социалистическа партия ", изреди част от тях Невяна Митева и добави, че това е машина, " която работи против българите ".

Невяна Митева прикани хората да гласоподават и добави, че на 21-ви ноември машинният избор ще бъде една концепция по-лесен за всички, които ще гласоподават, тъй като изборът ще е единствено сред две кандидат-президентски двойки, които са на финалната права. " Изборът за президент и вицепрезидент е мажоритарен избор и имам вяра, че ще разпознаете в мен и в проф. Герджиков тези българи, които ще ви подсигуряват, че вашият глас ще бъде показан в президентската институция ", сподели тя.

* Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР