Опасно е, когато хората не си подбират партньорите“, сподели пред

...
Опасно е, когато хората не си подбират партньорите“, сподели пред
Коментари Харесай

Рапърът Венци Венц за убийството на Пейо: Трябва да подбираме партньорите си

„ Опасно е, когато хората не си сортират сътрудниците “, показа пред “България Днес “ рапърът Венци Венц по отношение на жестокото ликвидиране на Пейо Пеев, в което основните обвинени са тъщата и брачната половинка му. „ Слушах новините, в първия миг се засмях, след това осъзнах каква покруса е това нещо “, шокиран е артистът от новината.

„ Опасно е, когато хората не схващат, че са способни на крайности “, добави артистът. Според него, когато сортираме половинките си, би трябвало да следим едно нещо в общуването ни с тях: „ Смятам, че би трябвало да преценяме по кое време има прояви на пасивна експанзия и когато я виждаме, би трябвало да напущаме картинката “. Дебютиралият тази година солов актьор също загатна, че и той е бил очевидец на експанзия.

„ Аз също съм си тръгвал, когато съм виждал такова държание ", акцентира той, написа Хотарена.

Артистът е споделял преди за взаимоотношенията си с някогашната си брачна половинка Мая, с която нееднократно са имали кавги и спорове. Опарен от тези моменти, Венци Венц към този момент знае по какъв начин да си поставя правила в общуването си с най-близките хора. Бившият участник от емблематичното дуо Павел и Венци Венц счита, че повода за такива закононарушения е неналичието на опция да се приказва за страстите.

„ Всички сме жертва на това да не може да управляваме страстите си. Емоционалната просветеност е проблем, който е табу. Нещо, за което не се приказва. За доста е непозната материя, само че има доста книги, написани за това, а е доста е значимо тези неща да се учат в учебно заведение “ безапелационен е изпълнителят. Хип-хоп музикантът е забелязал, че на запад се обръща доста внимание на тематиката за прочувствената просветеност, само че вижда, че както постоянно, в нашата страна нещата са забавени.

 „ България е 50 години обратно от всичко, от Запада. Ние сме сред Запада и Изтока, сред социализма и демокрацията, сред всички вероятни кръстопъти в геополитически и в ментален проект. Ние, младите, работим по това да има смяна “, оптимистичен е за бъдещето Венци Венц.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР