Опасни хапчета за отслабване се продават свободно в търговската мрежа.

...
Опасни хапчета за отслабване се продават свободно в търговската мрежа.
Коментари Харесай

Опасни хапчета за отслабване се продават свободно в търговската мрежа

Опасни хапчета за намаляване се продават свободно в комерсиалната мрежа. Хранителните добавки съдържат съставката сибутрамин, предава Нова Телевизия. Веществото е неразрешено от Европейската организация по медикаментите още през 2010 година, тъй като може да аргументи инфаркт на миокарда и сърдечен арест.

Бързо събаряне на килограми, за малко и без странични резултати. Това ни дават обещание стотиците реклами в интернет на разнообразни хранителни добавки. Решаваме да проверим до каква степен са безвредни за здравето и дали не съдържат нездравословни, неразрешени или незнайни за химиците субстанции.

На инцидентен принцип си купуваме 2 типа хранителни добавки от аптека. Онлайн поръчваме и още 2 продукта, които подсигуряват резултати незабавно. На доктрина в питателните добавки би трябвало да има единствено растителни съставки. Проверяваме на процедура дали това е по този начин - в лаборатория.

"В 2 от добавките установихме лекарствената субстанция сибутрамин към 22-25 мг на капсула. Преди време е бил лекарствен артикул, позволен, само че Европейската организация по медикаментите открива, че рисковете надвишават изгодите и по тази причина е неразрешен. Води до сърдечни проблеми, тахикардия, високо кръвно, виене на свят ", сподели пред камерата на "Събуди се " химикът в лаборатория "Global Test " Здравка Захариева.

"Самият сибутрамин усилва честотата на инфаркти и инсулти. 2014 година от един фет бърнър е открита зараза от чернодробни увреждания, чернодробни трансплантации и даже до смъртни случаи ", сподели още началникът на поделение по кардиология в "Сити Клиник " доцент доктор Яна Симова.

Бърза и лесна облага търсят хората, които продават необезпокоявани тези хапчета за намаляване. Фитнес инструкторът Ивелина, която от години спортува, опитва действието на една от изследваните добавки върху себе си. Това става преди години, след раждането на сина й. Сега в добавката ние открихме сибутрамин.

"След като родих, качих много килограми, имах и хормонален дисбаланс. Той добре ми подейства, от него смъкнах много килограми. Всички хранителни добавки, които аз предлагам, съм ги изпитала върху себе си. Имах хранително разстройство, което докара до повишаване на тежестта ми с 20 кг. в тийнейджърска възраст ", сподели още фитнес инструкторът.

В залата или отвън нея стотици хиляди хора спортуват всеки ден и по този начин реализират мечтаните килограми. Но не бързо и не незабавно, споделя Ивелина.

"На първо място е здравето на индивида. Много е значимо да отслабваме не толкоз бързо, а непрекъснато ", добави фитнес инструкторът.

На 39 години Ивелина е в топ форма, с помощта на тренировките с ластици и стикове всеки ден, а не просто на хапчета за намаляване.Но добавките са налични за всеки. А контролът се размива сред институциите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР