Опасна циганка обикаля Враца и обира хората с хипноза, научи

...
Опасна циганка обикаля Враца и обира хората с хипноза, научи
Коментари Харесай

Пазете се! Опасна циганка обикаля Враца и обира хората с хипноза

Опасна циганка обикаля Враца и обира хората с внушаемост, научи извънредно организация BulNews. За офанзивата на наглата гадателка алармира в редакцията на медията ни пострадала млада врачанка, която през вчерашния ден сутринта е станала жертва на измамничката. Около 30-годишната жена още не може да повярва, че е паднала в клопката на умелата циганка и ѝ е дала всичките си пари.
Случката се разиграла през вчерашния ден сутринта, до момента в който дамата била на работа в един от магазините в центъра на града. През вратата влезнала добре облечена мургава жена и се насочила право към нея. Щом я доближила незабавно сграбчила ръката ѝ и почнала да й изяснява, че вижда доста горест в очите й. В идващия миг бързо протегнала ръка и откъснала един косъм от главата й. Секунда по-късно тръгнала да изяснява по какъв начин косъмът, който държи е завързан на възел и това означавало, че на врачанката е направена магия детето й да почине.
Младата жена изпаднала в смут, а циганката не серпантина да „ предсказва “ какви ли не неприятни неща за нея и дребното й дете. Като видяла суматохата на жертвата си, врачката бързо поискала 40 лв. за повреждане на магията. Жената имала в себе си единствено 10 лв. и стотинки, което предиздвикало наточената чаровница да работи още по-агресивно.
„ Ти се скъпиш за парите или за живота на детето си? Дай ми каквото има в магазина “, споделила циганката и почнала да пребърква джобовете, чантата ѝ и чекмеджетата в магазина. Така се докопала до 20 лв. от служебните, които като под внушаемост жена дала без да се противи. Врачанката едвам била събрала 40-те лв. и почнала да се моли на циганката, че я е оставила без никакви пари. В този миг измамницата почнала да изяснява по какъв начин мъжът й я оставил и тръгнал по други дами, по какъв начин нейни родственици в чужбина са аварирали, като всичко казано отговаряло на истината.
В този миг врачанката даже щяла да й даде още пари, в случай че имала.
Жената разкрива, че не е схванала по какъв начин е станало всичко и споделя, че се радва, че не е имала повече пари и е оставила бижутата вкъщи, с цел да не ги даде и тях.
Малко откакто циганката си тръгнала, врачанката като че ли се събудила от сън и осъзнала какво е станало. Срам ме е, че се подадох на операцията на тази циганка, декларира пострадалата.
Тя споделя, че хората би трябвало да внимават и да знаят, че такива измамници обикалят из града, хипнотизират те и брутално вземат всичко, което имаш.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР