Опасна каскада с неправоспособен шофьор се е разиграла в Бойчиновци,

...
Опасна каскада с неправоспособен шофьор се е разиграла в Бойчиновци,
Коментари Харесай

Само в BulNews! Шофьор без книжка влетя с „Форд“-а си в двора на къща в Бойчиновци и избяга /видео/

Опасна каскада с недееспособен водач се е разиграла в Бойчиновци, научи организация BulNews.
Мъж е забил лекия си автомобил „ Форд Фокус “ в двора на къщата на съседите си, след което избягал от мястото. Инцидентът е станал в събота към 15 часа на бул. „ Георги Димитров”.
Водачът на автомобила е 60-годишният Милко Христов, който работи като водач. Той живее на улицата, на която е аварирал. До произшествието се е стигнало, когато мъжът се прибирал към дома си, само че изгубил надзор над ръководството на возилото и се врязал в оградата на прилежащата къща. В нея живее жена на име Спасена дружно с мъжа си и двете им деца. Тя незабавно излязла на улицата и почнала да се разправя с Милко, като даже го шамаросала. След което влезнала до дома си и сграбчила дървен прът, върнала се назад при лидера на авариралото возило и го заплашила с него. Жената била ужасена от случилото се, цяло знамение е, че при случая не са потърпевши децата й, които са дребни и играят в двора.
Свидетели на удара описват, че мястото е доста оживено и непрекъснато има преминаващи хора и дребни деца.
На фрагментите от видеото се вижда по какъв начин Милко напуща мястото с „ Форд “-а си, който е с размазана предница и спукани гуми. Според очевидци 60-годишният мъж е бил във очевидно опиянено положение.
Стъписани от случилото се притежателите на потърпевшата къщата незабавно са подали сигнал на телефон 112. На мястото е дошъл полицейски екип, който направил оглед и съставил протокол за закононарушението. Установено е, че при удара са унищожени към 8 метра от оградата на парцела, а 6 от коловете, които държат мрежата са били изкъртени.
След малко търсене Милко е бил открит и му е формиран акт.




Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР