Опашки за лифта в Банско, съобщава Сега на скиорите се

...
Опашки за лифта в Банско, съобщава Сега на скиорите се
Коментари Харесай

Отново опашки на лифта в Банско

Опашки за лифта в Банско, оповестява Сега на скиорите се постанова да чакат не на качване, а на слизане от планината, тъй като лифтът не може да поеме потока от туристи.

В последните дни се постанова оборудването да работи изключително, с цел да може всички хора да слязат от Бъндеришка поляна. А повода е, че ски пътят още не работи и поради това скиорите, вместо да се спуснат до Банско, се постанова да чакат лифта.

В предаването " Здравей, България " представителят на компанията концесионер Иван Обрейков изясни и аргументите за създалата се обстановка. „ Първият проблем, който от 11 години съществува, е че няма позволение за създаване на втора кабинкова линия.

Заради което заран има опашки. Топлото време през декември оказаха въздействие и оръдията ни не можаха да работят, с цел да подготвим и ски пътя ”, изясни Обрейков. Той добави, че няма хора, които остават в планината.

По думите му, ски промишлеността „ закъсва ”, тъй като от близо 15 години не е направено нищо, което да улесни скиорите . Обрейков е безапелационен, че макар проблемите, отлив от искащи да карат ски над Банско няма.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР