Опашки се образуваха от дъновисти, които се качваха, а вече

...
Опашки се образуваха от дъновисти, които се качваха, а вече
Коментари Харесай

Опашки от дъновисти в Рила, край езерата жена си счупи ръка, а мексиканка - крак

Опашки се образуваха от дъновисти, които се качваха, а към този момент слизат от Седемтe езера след танца Паневритмия на Бялото приятелство през вчерашния ден - 19 август. Това оповестиха за БНР спасители от отряда в Дупница, които са на непрекъснато дежурство по циркуса. Имало и два леки случая с туристи в региона на езерата, приключили без съществени последици Божидар Джокин от отряда.

Опашките са при седалковия въжен превоз, чиито потенциал е 460 души на час. По неофициална информация качилите се и слизащи двата дни по циркуса са били към 3 хиляди. Лагерът на Бялото приятелство ще остане до 26 август, само че някои слизат по-рано.

Имали си и ритуали - в раниците си носят на връщане тубички с вода от тяхната, на Бялото приятелство, чешма, дребни камъчета, плочки, споделя спасителят Божидар Джокин, който изкара дежурство на Седемте езера в най-натоварените часове.

" Много народ. Много хора, доста участници. Ние имахме сериозна акция. Сутринта още жена си счупи ръката, след това мексиканка си счупи крайници на четвъртото езеро – на Близнака. И там беше много тежка акцията, до момента в който я пренесем ", изясни той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР