Опашки се извиха пред офисите на Центъра за градска мобилност

...
Опашки се извиха пред офисите на Центъра за градска мобилност
Коментари Харесай

“Синя” и “зелена” зони възобновиха работа, опашки се извиха пред ЦГМ

Опашки се извиха пред офисите на Центъра за градска подвижност (ЦГМ) за локално платено паркиране в първия работен ден на „ синя “ и „ зелена “ зони в София, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Работното време на „ синя ” и „ зелена ” зони стартира в 8.30 часа и завършва в 19.30 часа. Разрешеното паркиране в „ синя ” зона е в границите на два часа, а цената е по 2 лв. на час. Плащането става или с ваучър или с SMS на номер 1302. Паркирането в „ зелена ” зона е в границите на до 4 часа, а цената на час 1 лев. Плащането още веднъж е или с ваучър или с SMS на къс номер 1303. „ Служебният абонамент ” също е възобновен.

Днес офисите за “Локално платено паркиране ” на ул. “Будапеща ” №17, площад “Възраждане ” №1 и офис метростанция “Европейски съюз ”, възобновяват работа с жители с нормалното си работно време от 08:30 ч. до 17:00 ч.

На ул. „ Будапеща “ се изви дълга опашка. Пламен живее в „ зелена зона “ в София. „ Днес отварят зелената зона, единият от колите в домакинство няма платено зона, което значи, че в случай че дойдат ще ми сложат скоба за това, че зоната не е платена. Аз съм платил за услуга, която е със период – една година или две години. Услугата за платено паркиране обаче в тия два месеца не е изпълнявана. В тия два месеца би трябвало да бъдем обезщетени “, сподели той. Мъжът счита, че опашката тук не е чак толкоз огромна, само че споделя, че на нея чул, че на другите места е два или три пъти по-голяма. Диана също живее в квартал със „ зелена зона “ паркиране и заради вреда на автомобила ѝ, предното стъкло останало без стикер и би трябвало да си вземе нов. „ Идвам от площад „ Възраждане “, където опашката е неведнъж по-голяма “, сподели дамата. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР