Опашки пред офисите на НАП и пощите в последния ден

...
Опашки пред офисите на НАП и пощите в последния ден
Коментари Харесай

Опашки пред офисите на НАП и пощите заради данъчните декларации

Опашки пред офисите на Национална агенция за приходите и пощите в последния ден за подаване на данъчните заявления с приходите за предходната година. Всеки, който получил даже един лев по контракт, друг от трудовия, би трябвало да подаде декларация до края на деня. Това може да стане в офисите на Националната организация по приходите или в пощенските клонове в цялата страна, оповестява " България Он Ер ".

``
реклама

От Национална агенция за приходите пък признаха, че тази година над 50% от подадените данъчни заявления са били по електронен път. До момента са подадени над 500 хиляди заявления. Ако някой закъснее с подаването на данъчната си декларация го грози санкция до 500 хиляди лв.. Ако пък тя е попълнена с погрешно наличие, глобата е до 1000 лева

Офисите на Национална агенция за приходите ще работят през днешния ден до 17:30 часа. При съществуване на повече хора, които желаят да подадат своите заявления след края на формалното работно време, централният офис на Агенцията ще работи още два часа.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР