Опашката е дълга - заплашват ме олигарси, мутри и журналисти,

...
Опашката е дълга - заплашват ме олигарси, мутри и журналисти,
Коментари Харесай

Гешев: Радостин Василев да се нареди на опашката

Опашката е дълга - заплашват ме олигарси, мутри и публицисти, тъй че Радостин Василев да се подреди на опашка . Така основният прокурор Иван Гешев отговори на заканите от страна на депутата от ПП-ДБ във връзка предлагането за свалянето на имунитета му.

Главният прокурор беше колеблив и даде обещание да каже в понеделник дали ще изиска свалянето на имунитета му. Той даже съпостави Радостин Василев с Цветан Василев, който се укрива в Сърбия.

По-рано прокуратурата предложи свалянето на имунитета му

Според Радостин Василев офанзивата против него е поради механизма за следствието на основния прокурор. „ Това е много тъжно. Показва липса за чувство на държавност - да решаваш персоналните си проблеми с офанзиви против институциите. Това демонстрира какво е равнището на хората, които би трябвало да водят страната ”, разяснява по-рано денем депутатът.

Според наблюдаващия прокурор има доказателства за заплашване

Припомняме, че Софийската градска прокуратура предложи на основния прокоро да внесе стимулирано искане до Народното събрание за привличането на депутата към наказателна отговорност. Причината - абсурдът при разцепването на групата на „ ИТН ” предходната година и съмненията за оказан напън от страна на Василев върху към този момент някогашни депутати на Слави Трифонов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР