Опашкарят в Серия А Беневенто иска да се подсили с

...
Опашкарят в Серия А Беневенто иска да се подсили с
Коментари Харесай

Никакъв Бодуров! Беневенто иска доказани в Европа имена

Опашкарят в Серия А Беневенто желае да се укрепи с класни имена в отбраната си, само че от листата на новаците в елита на Апенините изрично е изнемощял българският вид Николай Бодуров.

Причината - че трансферният прозорец в Италия от дълго време затвори, а родният национал не е свободен сътрудник. Това обаче не попречи на български вестници и уеб сайтове да напишат през днешния ден, че той продължава да е вид за зимната селекция на Беневенто. А това просто няма по какъв начин да се случи.

И въпреки всичко клубът разкри какви са задачите му, към този момент измежду свободните сътрудници на пазара, с които може да се подписва когато и да е на сезона. В листата попадат трима играчи, като и тримата имат богата визитка по огромните шампионати на Европа.

Това са Бакари Саня, Габриел Палета и Филип Волфшайд. Първият няма потребност от показване, като е свободен сътрудник от лятото, когато изтече договорът му с Манчестър Сити. Преди това е носил екипите на Арсенал и Оксер, като с последните игра против Левски за Купата на УЕФА през 2005 година и отпадна.

Габриел Палета пък неотдавна беше освободен от Милан и е разполагаем на Беневенто. Освен за "росонерите ", той е играл за Ливърпул и Парма в Европа, както и за Бока Хуниорс в Аржентина. С екипа на британския гранд има мач против ЦСКА в Шампионската лига. Той е един от единствено трите му дуела за мърсисайдци.

Филип Волфшайд е най-младият от въпросното трио, като и той е свободен сътрудник от известно време. Последният му клуб беше закъсалият в Лига 1 Метц, а също така е играл за Байер Леверкузен, Волфсбург и Нюрнберг в Бундеслигата, както и за британския Стоук Сити. Бивш национал на Германия е бранителят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР