Опашка от около две хиляди леки автомобила се е образувала

...
Опашка от около две хиляди леки автомобила се е образувала
Коментари Харесай

Над две хиляди автомобила чакат да излязат от Русия към Грузия

Опашка от към две хиляди леки автомобила се е образувала пред Граничен контролно-пропусквателен пункт на границата на Русия с Грузия от искащи да изоставен Руската федерация. Това оповестиха пред ТАСС от пресслужбата на Министерството на вътрешните работи на Северна Осетия.

" На територията на Република Северна Осетия-Алания има доста струпване на към 2000 единици леки транспортни средства, които са пристигнали в Република Северна Осетия-Алания и чакат на опашка за прекосяване през Граничен контролно-пропусквателен пункт Горен Ларс “, свидетелства сподели събеседникът на организацията.

Според данни на уеб страницата на Севернокавказката митническа администрация през последните три дни се е нараснал броят на искащите да изоставен Руската федерация. На 20 септември в 06:00 българско време не е имало опашки от коли пред Граничен контролно-пропусквателен пункт от съветска страна. Общо за денонощие на тази дата са минали 1353 автомобила. На 21 септември в 06:00 българско време пред Граничен контролно-пропусквателен пункт към този момент е имало 50 коли, 1261 транспортни средства са напуснали Русия.

Според уеб страницата codd15.ru, който наблюдава електронната опашка за искащите да изоставен Русия по " Военно-грузинския път “, броят на тежкотоварните коли сега е 1231 единици. Шофьорите на камиони се движат съгласно електронната опашка.

От 21 септември в обществените мрежи започнаха да се появяват информации за увеличение на опашката от коли. Според очевидци броят на искащите да изоставен Русия продължава да пораства.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР