Опашка от камиони с дължина от 24 километра се е

...
Опашка от камиони с дължина от 24 километра се е
Коментари Харесай

24-километрова опашка от камиони на Лесово

Опашка от камиони с дължина от 24 километра се е образувала на турския граничен пункт Хамзабейли против Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово в очакване да преминат в България.

Нарасналият размер на турския експорт за европейските страни, както и спирането на транспортните транспорти по море поради нашествието на Русия против Украйна, насочи турските превозвачи към западните сухопътни граници с България. Това е причина и за огромните скупчвания и забавяния в работата на митниците, разяснява представител на митницата на Хамзабейли.

Според представители на превозваческите компании потенциалът на българската митница е непълен да поеме нараствания поток от камиони от турска страна. Дългото очакване на митниците се дължи на бавното култивиране на товарите на българската митница, която през уикендите и в празничните дни работи с понижен личен състав, а водачи настояват, че чакат приблизително към 20 часа на границата, заяви Анадолската организация.

Турските гранични управляващи са нараснали контролните инспекции на камионите против трафика на незаконни мигранти в региона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР