Опашка от камиони с дължина от 24 километра се е

...
Опашка от камиони с дължина от 24 километра се е
Коментари Харесай

24-километрова опашка от камиони чака на границата с Турция

Опашка от камиони с дължина от 24 километра се е образувала на турския граничен пункт Хамзабейли против Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово в очакване да преминат в България

Нарасналият размер на турския експорт за европейските страни, както и спирането на транспортните транспорти по море поради нашествието на Русия против Украйна, насочи турските превозвачи към западните сухопътни граници с България, което е причина и за огромните скупчвания и забавяния в работата на митниците, разяснява представител на митницата на Хамзабейли.

Според представители на превозваческите компании потенциалът на българската митница е непълен да поеме нараствания поток от камиони от турска страна. Дългото очакване на митниците се дължи на бавното култивиране на товарите на българската митница, която през уикендите и в празничните дни работи с понижен личен състав, а водачи настояват, че чакат приблизително към 20 часа на границата, заяви Анадолската организация, съобщи Българска телеграфна агенция.

Турските гранични управляващи са нараснали контролните инспекции на камионите против трафика на незаконни мигранти в региона.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР