Опашка от чакащи посрещна отварянето на мобилния ваксинационен пункт в

...
Опашка от чакащи посрещна отварянето на мобилния ваксинационен пункт в
Коментари Харесай

Опашка от желаещи да се ваксинират посрещнаха отварянето на пункта в Дружба

Опашка от чакащи посрещна отварянето на мобилния имунизационен пункт в жк " Дружба ".  Днес и на следващия ден той ще работи от 9 до 16 ч, съобщи БГНЕС.
В него хората могат да изберат с кой от утвърдените препарати да се имунизират.
 Гърция ще признава всички ваксини за влизане в страната Гърция ще признава всички ваксини за влизане в страната
Всички ваксини, даже и да не са утвърдени от Европейската организация по медикаментите, ще бъдат признавани от Гърция за влизане в страната, с...
Надежда Рангелова сподели пред БГНЕС, че е пристигнала със брачна половинка си, тъй като имунизацията тук ще стане по-бързо, в сравнение с при персоналния доктор.
" Тук ни е по-близо и комфортно. И по-бързо ще стане ", съобщи тя и добави, че към този момент са решили коя ваксина да си слагат. Надежда е уверена, че се имунизират с концепцията за по-добри дни.
Съпругът й Петър Рангелов призна, че той я е предиздвикал да дойдат и дружно да се имунизират.
" Вчера разбрах, че ще има имунизации тук и дойдохме. При персоналния доктор ходихме оня ден, само че тя ни сподели, че ще ни сложи първата доза, обаче за другата би трябвало да вървим в РЗИ и ние се отказахме ", сподели той. Според него имунизацията е спасението.
" Мисля, ще имунизацията ще предотврати бъдещи талази. Не чакам, нека не се повтаря повече това, тъй като е доста неприятно нещо ", разяснява мъжът.
 156 случая на умряли след над 5,4 милиона сложени ваксини в Белгия 156 случая на умряли след над 5,4 милиона сложени ваксини в Белгия
Белгийските здравни управляващи регистрират 156 смъртни случая след слагане на ваксина срещу Коронавирус от началото на имунизационната акция. Т...
За по-голямо улеснение брачната половинка си е довел и Аркади Атанасов, който преди нова година се сблъсква с COVID-19. Разказа, че срещата му с вируса е минала тежко и положението му е изисквало постъпване в болница.
" Появата на такива пунктове е в точния момент. Нормално е човек да се имунизира. Дори и да се болести ще го изкара по-леко ", изясни той.
Ваксинационният пункт, който се намира до културния дом в " Дружба " е петият по ред и е проведен от дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита " и " Здравеопазване ", по искане на регион " Искър ".
Останалите четири пункта се намират в Северния парк, Южния парк, Борисовата градина и на паркинга на Т-Маркет на бул. " Възкресение "
През предишните два уикенда общо над 2200 души се имунизираха против COVID-19 в кабинетите в парковете, отворени по самодейност на Столична община и СРЗИ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР