Опасен за живота флашмоб набира популярност сред тийнейджърите в социалните

...
Опасен за живота флашмоб набира популярност сред тийнейджърите в социалните
Коментари Харесай

Смъртоносно опасен флашмоб набира популярност в интернет

Опасен за живота флашмоб набира известност измежду младежите в обществените мрежи, предупреди  Fox News. Участниците гълтам капсули с перилен препарат, снимат " подвига " си, качват го в интерент и приканват свои другари и познати да поемат " щафетата ".

Медици предупреждават, че капсулите с перилни препарати са безусловно непригодни за хранене и токсични за организма, защото съдържат етанол, полимери и други нездравословни субстанции. Приемането им може да провокира тежко стомашно разстройство и повръщане, както и да докара до смъртни случаи.

Един от участниците във флашмоба признава пред тв канала, че е наясно с евентуалната заплаха, само че все пак е решил да " изяде " такава капсула, защото са му предали щафетата.

" Много хора ми споделиха, че съм цялостен глупак, или пък ме питаха за какво ми е въобще да се занимавам с това ", споделя още той.

 Fox News оповестява още, че флашмобът е обвързван със публикация, появила се в хумористично издание, последвана от шеговито видео през 2017-та година, в което мъж гълтам капсули с перилен препарат, тъй като изглеждали апетитно.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР