Опасен тротоар с недобре изпълнена настилка и стърчащи електрически кабели

...
Опасен тротоар с недобре изпълнена настилка и стърчащи електрически кабели
Коментари Харесай

Опасни кабели на тротоар в центъра на Варна

Опасен тротоар с недобре изпълнена настилка и стърчащи електрически кабели с високо напрежение в централната част на Варна, наоколо до пътен възел с огромен поток от МПС-та и жители. За това алармира Костадинка Борисова, която ползва и снимков материал.



Инцидент претърпях и аз преди близо 10 месеца, като фактическата конюнктура не е удобна за пешеходците и към днешна дата. Продължават да се основават голям брой предпоставки за злополуки, някои от които може би и с съдбовен за живота край (не искам да показвам образци от множеството такива случаи единствено през последните 1-2 години), добавя дамата.



Тя прецизира, че е алармирала Община Варна за казуса.

За породените ми травматични увреждания и по скоро справедливото обезщетяване на настъпилите неимуществени вреди – болки и премеждия, които получих в резултат на случая са предмет на Гражданско дело по разказа на Районен съд – Варна за 2020г., страни по което сме аз Костадинка Борисова и Община Варна, добавя гражданката.



С оглед на гореизложеното и считайки себе си за морална и спазваща законовите правила персона, на която не са й безразлични останалите поданици и гостите на град Варна, се обръщам към Вас с молба да се даде публичност на казуса и Община Варна да предприеме най-сетне нужните дейности по обезопасяването на горепосочения сектор за недопускане на повече произшествия, които предизвикват краткотрайни или непрекъснати разстройства на здравето на хората, написа Костадинка Борисова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР