Опасен измамник от Бургас, оплел в мрежите си над 100

...
Опасен измамник от Бургас, оплел в мрежите си над 100
Коментари Харесай

Бургазлия измамил над 100 души, представял се за девойка в нужда

Опасен лъжец от Бургас, оплел в мрежите си над 100 индивида в цялата страна, беше арестуван след следствие на ОДМВР-Бургас. След сигнал от жител до „ Икономическа полиция “, че е станал жертва на машинация, проверяващите стигнали до 38-годишния Милен Стойчев, написа "Флагман ".

Бургазлията употребявал голям брой подправени профили в уеб сайтове за запознанства и фейсбук, представяйки се за красива госпожица, която дружно с майка си бедства в Гърция и се нуждае от пари, с цел да се приберат вкъщи. Схемата работила безотказно от април 2014 година досега, в който Милен е задържан от бургаските служители на реда.

„ Представя се с профила Мария Василева – красива, млада жена. Около 100 души се връзват и превеждат пари по сметката на баба му в Бургас. Има оперативна информация за сметки и в други банки и други схеми на измами. Внесено е искане за откриване на банкова загадка “, разкри административният началник на Апелативна прокуратура – Бургас Любомир Петров.

Той добави, че при претърсването в дома на Милен е конфискуван преносимия компютър му, голям брой сметки, бележки от изтегляне на суми от банкомати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР