Опасен инцидент застраши здравето на дете на пистата в Боровец.

...
Опасен инцидент застраши здравето на дете на пистата в Боровец.
Коментари Харесай

Малчуган увисна от лифт в Боровец, баща му го спаси като по чудо

Опасен случай заплаши здравето на дете на пистата в Боровец. Малчуганът увисна от оборудването на 10 метра височина. Баща му съумява да го хване за яката и да го избави като по знамение, описват очевидци на случая пред bTV. Ужасяващата преживелица се разиграва в неделя вечер пред погледите на скиорите, пристигнали на нощно каране.

На седалката пред детето и татко му две момчета от ски патрула на Боровец. Те описват по какъв начин хората стартират да викат за помощ и лифта стопира. Скиори от пистата виждат висящото дете и съумяват с предпазителите си да създадат избавителен дюшек при положение, че детето полети.

През това време младежите от избавителния патрул се пробват да успокоят бащата и да го накарат да резервира хладнокръвие.

Детето виси на 10 метра височина, до момента в който чиновниците съумяват да върнат лифта назад. След като е избавен, малчуганът бил малко изплашен, само че с баща му пили по един чай и траяли да карат.

От скиорския патрул напомнят, че при качването на въжен превоз слагането на защитната скоба е наложително. Скиорите би трябвало да внимават и да я слагат вярно. В случая евентуално неправилното й слагане е довело до случая.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР