Опасен инцидент в частна детска занималня в София. 2-годишно дете

...
Опасен инцидент в частна детска занималня в София. 2-годишно дете
Коментари Харесай

Дете пострада след падане в частна занималня

Опасен случай в частна детска занималня в София. 2-годишно дете е със спукана глава, откакто падна от двуетажно легло, заяви .



Сигналът е от майката на потърпевшото дете. Проверка на NOVA демонстрира, че частната занималня няма регистрация нито в Министерство на образованието, нито Министерство на здравеопазването, нито в Столична община.

От здравното министерство в сряда направиха инспекция. В четвъртък се чака да станат ясни резултатите от нея. „ На 16-ти септември към 13 часа ми се обадиха от яслата, че са извикали кола за спешна помощ, тъй като детето ми е паднало от необезопасено двуетажно легло. Тъй като работя наоколо, отидох незабавно. Не беше ясно колата за спешна помощ по кое време ще пристигна, по тази причина извикахме такси и с него стигнахме до „ Пирогов ”, описа  Мария Попова – майка на потърпевшото дете.

„ Детето има 5-6 шева на главата, имаше голяма синина на челото и рана на крайници. Имаше подозрения дали не е обиден и черепа. Слава Богу, всичко е наред, бяха наранени единствено меките тъкани ”, сподели още тя.

По думите й леглото не е било обезопасено. „ Най-вероятно поради паниката от това, че има прекомерно доста деца, от личния състав са пропуснали, че тя сама се е качила на леглото ”, разяснява още майката.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР