Опасен екшън се разигра в центъра на София, а мишена“

...
Опасен екшън се разигра в центъра на София, а мишена“
Коментари Харесай

ОХ! Бият Лорер пред Партийния дом

Опасен екшън се разигра в центъра на София, а „ цел “ се оказа депутатът от „ Продължаваме промяната-Демократична България “ Даниел Лорер.

Напрегнатата обстановка стана в кафене, което се намира наоколо до Партийния дом. Именно там протестиращи жители нападнаха вербално Лорер. 

Недоволните хора нахлуха в кафенето, с цел да търсят сметка за дейностите на депутата от ПП-ДБ и обединението, която съставлява. Част от тях му крещяха, че е апаш.

Снимки: БЛИЦ

В един момент ситуацията стартира да ескалира и Лорер бе заобиколен от протестиращи. На място стремително се отзова екип на полицията, който съумява да го изведе от кафенето и да го съпроводи до Народното събрание (НС).

Докато полицейски кордон изпращаше Лорер към Народното събрание от там минаха и сътрудниците му Бойко Рашков и Манол Пейков, които също попаднаха под прицела на недоволните жители.

Лорер съобщи, че въпросните протестиращи са платени. Той разяснява и горещите политически договаряния, които текат сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ във връзка идната ротация.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР