Опасен 4-метров ров зейна до пешеходен тротоар на бул. Цариградско

...
Опасен 4-метров ров зейна до пешеходен тротоар на бул. Цариградско
Коментари Харесай

4-метров необезопасен ров изникна до училище в Пловдив, проверяват кой и защо го е изкопал

Опасен 4-метров трап зейна до пешеходен тротоар на бул. „ Цариградско шосе “ в Пловдив. Дупката не е обезопасена с нужните средства и основава сериозен риск за преминаващите, алармират пловдивчани.  
Прочетете още
Изкопът попада в територията на частен парцел – този на учебното заведение за деца с повреден слух „ Проф. доктор Стоян Белинов “, научи TrafficNews . Наш кореспондент се опита да откри връзка с управлението, от кое място да внесат изясненост по случая, само че безрезултатно. По непотвърдена информация от учебното заведение са наели частник, който да изкопае дупката. Коя е компанията и с каква цел е изработен ровът обаче към момента не е ясно.

Кметът на регион „ Източен “ Иван Стоянов разясни, че районната администрация е била алармирана по случая от Пловдивския общински инспекторат. Ръководството на училището нито е уведомило кметството, нито е поискало позволение за активността си.  

Затова към мястото са били изпратени инспектори, които не са били позволени до изкопа с предлог, че парцелът е частен. По този мотив е разпоредена инспекция, която се чака да установи защо е изникнала 4-метровата яма, както и каква е документи, която съпътства процеса. Очаква се инспекцията да задължи обезопасяване и обозначаване на терена, в който сега се правят дейностите.

За да се предотвратят вероятни произшествия, първоначално от 6 районно управление (на МВР) ще оградят дупката със сигнална лента, добави Стоянов. 

Очаквайте детайлности!

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР