ООН заяви, че разполага с информация, че либийски охранители са

...
ООН заяви, че разполага с информация, че либийски охранители са
Коментари Харесай

Охранители в либийския лагер са стреляли по бягащи от въздушни удари мигранти

Организация на обединените нации съобщи, че разполага с информация, че либийски охранители са стреляли по бежанци и мигранти, опитващи се да избягат от въздушните удари, умъртвили късно вечерта във вторник в център за задържане минимум 53 души, 6 от които деца, съобщи Ройтерс.

В отчет на Организация на обединените нации се споделя, че е имало два въздушни удара - единият е поразил празен гараж, а вторият - хангар, в който имало към 120 бежанци и мигранти.

" Има известия, че след първия удар охранители са стреляли по някои бежанци и мигранти, които се опитвали да избягат ", написа в отчета на Организация на обединените нации.

Съединените щати попречиха през вчерашния ден на приемането от Съвета за сигурност на Организация на обединените нации на приемането на единомислещо наказание на офанзивата против център за мигранти в Либия, съобщи Франс прес.

До сегашния миг към момента няма пояснение от американската задача за аргументите, заради които Съединените щати блокират проектотекста на Англия, призоваващ за прекъсване на огъня и за завръщане към политическия развой.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР