ООН ще се изправи срещу митовете за пандемията на ,

...
ООН ще се изправи срещу митовете за пандемията на ,
Коментари Харесай

ООН ще се изправи срещу митовете за пандемията

ООН ще се изправи против митовете за пандемията на , които се популяризират бързо по целия свят. Това съобщи шефът на Информационния център на Организация на обединените нации Владимир Кузнецов на сесията „ Пандемии на бъдещето. Стратегии за подготвеност “ на Международния стопански конгрес в Санкт Петербург (ПМЕФ), предава ТАСС.
" COVID-19 донесе освен страдалчество на хората във връзка с здравето, само че в това време страдалчество във връзка с легенди, които се популяризират със скорост, по-голяма от самата пандемия. И противостоянето на тези легенди е задача на всички нас и Организация на обединените нации “, сподели той, съобщи организация Фокус.
„ Ние, като Организация на обединените нации, още веднъж подчертаваме, че сме подготвени да бъдем добросъвестни, почтени медиатори. Готови сме да предоставим платформи за разговор, който е доста нужен за създаването на общи правила в бъдеще: опълчване на такива пандемии и потребление на ваксини от които човечеството се нуждае “, съобщи още Кузнецов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР