ООН: С всеки ден светът става все по-опасно мястоС всеки

...
ООН: С всеки ден светът става все по-опасно мястоС всеки
Коментари Харесай

ООН: Политици опитват да използват организацията за пропаганда и я подкопават

ООН: С всеки ден светът става все по-опасно място

С всеки минал ден светът става все по-малко безвреден, съобщи генералният секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш.

По думите му бойци тук-там като Конго, Ивицата Газа, Мианмар, Украйна и Судан си затварят очите за интернационалното право, съобщи Българска телеграфна агенция и Морето.нет.

Светът се трансформира с огромна скорост, а умножаването на споровете предизвиква невиждани премеждия. Но правата на индивида са константа, акцентира той.

Шефът ма Организация на обединените нации отбрани организацията за палестинските бежанци. По думите му тя е " гръбнака " на напъните за оказване на помощ в Газа, висшите израелски управляващи приканват за нейното разформироване.

Ръководителят на Организация на обединените нации по правата на индивида, Фолкер Тюрк, уточни че има опити за подкопаване на легитимността и работата на Организация на обединените нации. По думите му Организация на обединените нации се е трансформирал в гръмоотвод за манипулативна агитация и изкупителна жертва за политически провали.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР