ООН призова за 2,8 милиарда долара във вторник за предоставяне

...
ООН призова за 2,8 милиарда долара във вторник за предоставяне
Коментари Харесай

ООН призова за 2,8 милиарда долара за подпомагане на три милиона палестинци, нуждаещи се от помощ

Организация на обединените нации прикани за 2,8 милиарда $ във вторник за даване на обезверено нужна помощ на три милиона палестинци.

Организация на обединените нации акцентира, че оправянето с надвисналия апетит в Газа изисква освен храна, само че и канализация, вода и здравни уреди.

Андреа Де Доменико, началник на филантропичната работа на Организация на обединените нации за Газа и Западния бряг, сподели пред кореспонденти, че са нужни „ огромни интервенции “. да възвърне тези услуги и да дава отговор на минималните стандарти - а това не може да бъде направено по време на военни интервенции.

Той уточни унищожаването на лечебни заведения, водоснабдителни и санитарни уреди, домове, пътища и учебни заведения, добавяйки, че „ няма един единствен университет, който стои в Газа ”.

Г-н Де Доменико сподели, че неотдавна завършилата втора огромна военна интервенция на Израел в болница Шифа, най-голямото здравно заведение в Газа, е била толкоз разрушителна, че оборудването е било насила да бъде затворено.

Като образец, той сложи под въпрос каква е била военнат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР