ООН предупреждава, че гражданският ред в Газа се влошава след

...
ООН предупреждава, че гражданският ред в Газа се влошава след
Коментари Харесай

ООН: Гражданският ред в Газа се влошава

ООН предизвестява, че " гражданският ред " в Газа се утежнява след седмици на блокада и бомбардировки, като хората нахлуват в хранилища, с цел да вземат нужните неща за оцеляване, предава CNN.

Израелската войска съобщи, че е разменила пукотевица с Хамас и е блъснала цели в северната част на Газа в неделя като част от разширените си наземни интервенции в анклава. Израелските медии демонстрираха войските на страната на върха на хотел на към 2 благи във вътрешността в линията.

Офанзивата на Израел е „ прекрачила алените линии “, сподели президентът на Иран в неделя, до момента в който съветникът по националната сигурност на Съединени американски щати предизвести за „ нараснал риск “ войната да се разрасне в по-широк близкоизточен спор.

Съветът за сигурност на Организация на обединените нации ще организира изключително съвещание в понеделник, на което Обединените арабски емирства ще търсят резолюция за " филантропична пауза " в боевете, оповестиха източници на CNN. Съединени американски щати се опълчиха на предходни апели за преустановяване на огъня.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР