ООН обещава, че в близко бъдеще ще постигне премахване на

...
ООН обещава, че в близко бъдеще ще постигне премахване на
Коментари Харесай

ООН маха скоро ограниченията за руските храни

ООН дава обещание, че в близко бъдеще ще реализира унищожаване на рестриктивните мерки върху износа на съветски храни в сходство с Черноморската самодейност за зърно. Toва съобщи Дмитрий Полянски, първи заместник-постоянен представител на Руската федерация в Организация на обединените нации, представен от " Интерфакс ".

" Организация на обединените нации ни дава обещание, че резултатът следва. При вземането на решение ние ще оценим успеваемостта на осъществяването на съветската част от договорката и успеваемостта на съответната Организация на обединените нации старания ", сподели Полянски.

Дипломатът означи, че Организация на обединените нации има време да извърши отговорностите си до 18 ноември - тази дата е избрана като " логически краен период " за актуалната договорка.
 Лавров приканва Организация на обединените нации да помогне за облекчение на износа на съветски храни и торове
Лавров приканва Организация на обединените нации да помогне за облекчение на износа на съветски храни и торове

Москва не е удовлетворена, че по този въпрос няма напредък

По-рано съветското министерство на защитата съобщи, че Украйна подсигурява, че няма да употребява филантропичния корабен кулоар в Черно море за офанзива на съветския флот, след което съветският президент Владимир самодейност.

Припомняме, че на 3 ноември съветският външен министър Сергей Лавров по време на своето посещаване в йорданската столица Аман прикани Организация на обединените нации, която е медиатор в договорката за експорт на зърно от украинските пристанища, да помогне за осъществяването на частите от договорката, предопределени да облекчат съветския експорт на храни и торове. 

Руският селскостопански експорт не попада категорично в глобите, наложени от Съединените щати, Европейския съюз и други, само че Москва твърди, че е мощно възпрепятстван от рестриктивните мерки, наложени на нейния финансов, логистичен и осигурителен бранш.

Инициативата - с посредничеството на Турция и Организация на обединените нации - беше контрактувана през юли за 120 дни.
 Кремъл прецизира: Връщане към зърнената договорка не значи удължаването ѝ
Кремъл прецизира: Връщане към зърнената договорка не значи удължаването ѝ

Москва още не е решила дали да продължи соразумението след приключването му на 19 ноември
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР