Онзи емблематичен филм с Анджелина Джоли и Брат Пит „Мистър

...
Онзи емблематичен филм с Анджелина Джоли и Брат Пит „Мистър
Коментари Харесай

Да се ожениш за врага: Снежана и Милан Борян

Онзи емблематичен филм с Анджелина Джоли и Брат Пит „ Мистър и мисис Смит “ си има футболен еквивалент! Вратарят на „ Цървена звезда “ Милан Борян е женен за фенка на… „ Партизан “.

Семейството на канадския национал и красивата Снежана не слиза от страниците на таблоидите в Сърбия и има за какво! Двамата са атрактивни, млади и сполучливи. И до момента в който за стража приказва статистиката, доказателство за известността и смисъла на Снежана е фактът, че феновете не я назовават просто „ госпожа Борян “, а „ господжетина “ – нещо като превъзходна степен на съществителното на диалект.

Тя ще бъде на трибуните и по време на мача от предпоследния кръг на груповата фаза на Лига Европа сред „ Цървена звезда “ и „ Лудогорец “ в Белград. Срещата може да гледате директно по bTV Action от 19:00 ч. на 25 ноември.

Снимка: Instagram

Милан и Снежана се познават от 2015 година Тогава вратарят беше част от „ Раднички “ Ниш, а по-късно мина в „ Лудогорец “. Основният „ провинен “ за тяхното запознанство е братът на русокоската – Ненад, който също е вратар в клуба от Ниш.

И като всяка такава история като от филм, Снежа никак не харесва Милан първоначално.

Снимка: Instagram

„ Мразехме го у дома, тъй като измести брат ми, който беше и капитан, от вратата на „ Раднички “, сеща се тя.

Двамата обаче си сътрудничат, с цел да създадат парти-изненада за рождения ден на Ненад. И съумяват да провеждат ваучър в жилището на Милан, а по-късно излизат в обща компания няколко пъти.

Историята на първата им целувка е колкото сантиментална, толкоз и комична.

Снимка: Instagram

„ Седим си ние на бензиностанцията и аз доста желая да я целуна, само че не знам по какъв начин. Поглеждам я, запитвам я „ Тези мигли изкуствени ли са? “. Тя ми споделя: „ Да “, аз: „ Лъжеш, я си затвори очите да ги видя “. И я целунах “, споделя вратарят пред „ Курир “.

И двамата най-вече се опасяват по какъв начин ще кажат за връзката си на брата на Снежана. След като Ненад научава, Милан получава гласовит пестник от своя другар. „ После си сипахме по едно уиски и всичко беше наред “, споделя той.

По време на свалката Снежана работи като шеф на маркетинга в огромния зложелател на сегашния отбор на брачна половинка си „ Цървена звезда “ – „ Партизан “. През 2016 година, след 4 години сполучлива работа, тя сама взема решение да напусне, с цел да е покрай обичания си.

Снимка: Instagram

Двамата подвигат приказна женитба малко преди русокоската да изненада всички и да си тръгне от „ гробарите “.

Година по-късно Борян подписва със „ Звезда “, а Снежа с горделивост облича червено-белия екип и сяда в ложата на стадион „ Райко Митич “. Плод на тяхната обич е синът им Филип, който преди дни стана на 5 години.

Снимка: Instagram

Емоционалните и горделиви почитатели на „ Партизан “ няма по какъв начин да простят сходно изменничество на русокоската, която единствено преди месеци назоваха собствен амулет. При всеки комфортен случай Снежана е обиждана в обществените мрежи от по-крайни и невъзпитани „ навиячи “. Тя обаче никак не счита да се дава. „ Господжетина “ не се става толкоз елементарно!

Снимка: Instagram

Когато „ Цървена звезда “ играеше в групите на Шампионската лига, Снежа отговаряше изрично „ Моят мъж ми носи дарове от европейските градове, а вие си ходете по Сърбия “. Успехите на домашна сцена пък я накараха да напише „ Не слушам обидите ви от шума на парите от наградите поради четирите следващи трофеи “.

Снимка: Instagram

Но не си мислете, че атрактивната русокоска просто харчи заплатата на мъжа си! Тя прави по този начин, че фамилните спестявания да стават повече и повече! Преди няколко сезона Снежана поде сериозна акция в обществените мрежи, след която Борян получи капитанската лента в „ Цървена звезда “. Тя неведнъж влиза в спор с почитателите на клуба, защото намерено заявяваше, че вратарят би трябвало да получава по-висока заплата и в последна сметка управлението реши да му предложи желаната сума.

Снимка: Instagram

И до момента в който тези „ закачки “ са по-скоро развлечение за Снежа, тя не прости, когато някой нападне Филип! Наскоро фамилията заведе правосъден развой против заместник-изпълнителния шеф на „ Партизан “ Владимир Вулетич, който си разреши да употребява фотография на детето им, с цел да се подиграва на Борян.

Снимка: Instagram

Като изключим тези дребни „ борби “, фамилията на Снежана и Милан постоянно е давано за образец. И няма по какъв начин да е другояче, откакто двамата не стопират да се изясняват в обич в обществените мрежи.

" Господжетина " Снежана не се занимава единствено с удоволствието да мързелува и да качва фотоси в обществените мрежи като типичната футболна брачна половинка. След като двамата с Борян построиха къщата на фантазиите си в Белград – с голям басейн, просторна и с спретнат двор, тя вложиха в още няколко здания в скъпи квартали на сръбската столица, а в един от най-известните курорти в страната отвориха заведение.

Снимка: Instagram

Дали Снежана ще може да въодушеви вратаря на „ Цървена звезда “ за нов европейски героизъм против „ Лудогорец “? Гледайте мача от предпоследния кръг на груповата фаза на Лига Европа сред двата отбора. Срещата ще бъде излъчена директно по bTV Action от 19:00 ч. на 25 ноември.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР