Онс Жабюр беше на един сет от спечелването на титлата

...
Онс Жабюр беше на един сет от спечелването на титлата
Коментари Харесай

Онс Жабюр се надява да завърши започнатото на Уимбълдън

Онс Жабюр беше на един сет от спечелването на купата на " Уимбълдън " предходната година, само че в този момент тунизийката се надява да направи една крачка напред и да влезе в историята. Тя взе първия сет на миналогодишния край, преди Елена Рибакина от Казахстан да направи поврат и да я лиши от първа купа в кариерата от Големия шлем.

28-годишната тенисистка, която също загуби финала на Откритото състезание на Съединени американски щати през предходната година, още веднъж ще се опита да стане първата африканска и арабска състезателка, спечелила купа от Големия шлем на сингъл.

" Хората загатват, че съм финалистка от предходната година, само че не е ок да отида в съблекалнята и да видя фотографията на Елена... пробвам се да я махна ", пошегува се Жабюр на конференция преди шампионата на трева в Лондон.

" Но това, че бях на финала е ужасно. Това е край на Големия шлем. Просто желая да употребявам този опит, да употребявам напрежението, което почувствах предходната година, с цел да се оправя по-добре тази година. Първата ми цел тук е в действителност да се насладя на играта на трева, може би да натрупам по-големи мемоари от предходната или миналата година ", добави тя.
 Тунизийката Онс Жабюр се класира за първи път на четвъртфинал на
Тунизийката Онс Жабюр се класира за първи път на четвъртфинал на " Ролан Гарос "

Вижтре детайлности

Шестата сложена Жабюр се изправя против полякинята Магдалена Фрех в първия кръг, а тунизийката сподели, че първата седмица ще бъде " доста сложна ". Тази година тя може да срещне Рибакина на четвъртфиналите.

" Обикновено не го върша, не виждам жребия, само че е неточност да виждам обществените мрежи ", добави тя през смях.

" Нашата половина от схемата е по-оспорвана от другата ", разяснява Жабюр.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР