Онс Жабер през вчерашния ден най-после взе своя дългоочакван реванш

...
Онс Жабер през вчерашния ден най-после взе своя дългоочакван реванш
Коментари Харесай

Жабер след победата над Рибакина: Иска ми се да разменя този мач с финала отпреди година

Онс Жабер през вчерашния ден най-сетне взе своя дълго чакан реванш от Елена Рибакина за провалянето си в миналогодишния край на Уимбълдън и детронира в спор за място на полуфиналните в актуалното издание на конкуренцията. Тунизийката още преди началото на шампионата шеговито подмятна, че желае да скъса плаката на международната номер три с купата, който стои в съблекалнята на надпреварата, като действително направи нещо още по-ползотворно за себе си и постави завършек на серията от 11 следващи победи на Рибакина върху " свещената трева ", доближавайки се на единствено две крачки от трофея в All England Club.

Шестата сложена в скица не скри възприятието си за комизъм и в моментите след вчерашния си триумф, като още в изявлението си на корта показа, че стига да може, би желала да замени мача им от тази година с този от финала през 2022-ра:

" Разочароващо е, когато би трябвало да посрещаш сервиса ѝ, само че аз съм удовлетворена, че направих всичко вярно. Изкрещях, след това се ядосах, само че след това се успокоих и концентрирах над протичащото се, като се надявам, че и за напред в шампионата ще мога по сходен метод да управлявам страстите си.

Не е елементарно да би трябвало да играя постоянно против нея, само че ми се желае да заменяем резултата от този мач с оня от финала предходната година, единствено в случай че можех. ", приключи шеговито Жабер, която е на една победа разстояние от това още веднъж да спори за купата на Уимбълдън, само че за задачата в полуфиналите ще би трябвало да се оправи със съпротивата на шампионката от Аустрелиън Оупън - Арина Сабаленка, която е триумфирала с триумфа в три от общо четирите си дуела против арабката.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР