Онова, което те привлича у мъжете, е енергичността им. Всъщност,

...
Онова, което те привлича у мъжете, е енергичността им. Всъщност,
Коментари Харесай

Избери Си Цвят И Виж Кой Е Твоят Тип Мъж

Онова, което те притегля у мъжете, е енергичността им. Всъщност, обаче ти е необходим човек, който умее да те успокоява и да ти оказва помощ да постигаш естетика със самата себе си. Способността ти да драматизираш нещата трогва мъжете, а ентусиазмът ти ги зарежда. С теб животът им става по-вълнуващ, а качествата им – неизчерпаеми. Ти си доста лоялна партньорка и за теб всяка връзка е съществено начинание. Решението ти да се обвържеш по-сериозно с него (което може да значи и брак) е стимулирано само от това по какъв начин наподобява въпросният човек. С други думи, за теб външността е от първостепенно значение. Внимание! Давай на мъжете повече шансове. Не си вади за тях прибързани изводи и съди съгласно делата им, а не съгласно това дали пасват на личните ти критерии.

ЗЕЛЕН

Когато срещнеш един мъж за първи път, ти по всевъзможен метод се опитваш да го предразположиш да разкрие колкото се може повече неща за себе си и за живота си. С всяка своя дума и жест ти се опитваш да го накараш да ти се довери и да усети, че го подкрепяш. Така знаеш тъкмо кое е значимо за него още през цялото време. Продължавай да следваш инстинктите си и да бъдеш все подобен деликатен слушател. Именно те ти оказват помощ да схванеш тъкмо какво желаят мъжете от една връзка. А това, което искаш ти, е образован мъж. Именно това му качество разсънва любознанието ти. Евентуалният край на една сходна история може да бъде брак със основаване на дом и деца или пък просто връзка, в която се чувстваш оптимално сигурна и предпазена. Мъжът, към който се стремиш, е извор на непоклатимост. Внимание! Ти си открита към света и създаваш усещане на почтена душа, което може да заблуди много мъже и в следствие те да открият, че не си онази, за която си се представяла.

ОРАНЖЕВ

Твоята харизматична, любвеобилна и чувствена природа превзема мъжете. За теб докосването е изключително значимо и точно то е най-ясният знак, че индивидът има съществено отношение. Докосването ти подсказва кое е истина и кое – не, в разнообразни обстановки. Чрез него ти показваш на близките, че това, което споделят с теб, те интересува и ги слушаш деликатно. Макар, че външността на мъжете те притегля първоначално, когато въпросът опре до брак, решителен се оказва интелектът. Склонна си да се довериш и да се отдадеш изцяло на мъж, който има положително отношение към живота и умее да се майтапи, както със себе си, по този начин и с близките. И в случай че започнеш да излизаш с някого, то наложително ще бъде, тъй като усещаш, че от него можеш да научиш доста неща. Внимание! Когато срещнеш един мъж за първи път, ти се опитваш да прикриеш своята сензитивност. Ето за какво всичко, което той вижда, е една добре премислена и добре изиграна отбрана. Тогава нищо чудно да си сформира неправилно първо усещане за теб, в случай че скоро по-късно не започнеш лека-полека да му разкриваш същинската му същина.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР