Онова, което се случва в държавата, е по-скоро да се

...
Онова, което се случва в държавата, е по-скоро да се
Коментари Харесай

Костадин Паскалев от БСП предупреди: Борисов иска изборите да са през юни

Онова, което се случва в страната, е по-скоро да се прибягва до пиарски ограничения. Това счита Костадин Паскалев, член на Народно събрание на Българска социалистическа партия. Той насочи рецензия към икономическите и обществени ограничения на страната.

"За мен всичко е в основата на опазване на властта, няма нищо общо с поддръжка за бизнеса ", сподели Паскалев.

Социалистът счита, че има закъснение и в ограничаващите ограничения. Той уточни пред бТВ, че нито здравето, нито стопанската система са били непокътнати. Паскалев разяснява още, че няма предвидимост при ограниченията, при какви условия страната ще покрие загубите. Това, по думите му, основава напрежение.

Костадин Паскалев насочи рецензия към държавното управление за други проблеми. Един от тях - опасността от водна рецесия в Бургас. Социалистът посочи, че екоминистърът е пристигнал в Народното събрание и е алармирал за съществени проблеми с водоснабдяването, обвинявайки свои сътрудници. Това пък наложило намесата на България.

"Слагаме си фотографията на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г във ВиК-Бургас и към този момент имаме вода ", разяснява Паскалев.

Костадин Паскалев предизвести, че Вътрешна македонска революционна организация основава съществени проблеми във връзка с Северна Македония.

Относно напускането на членове на Българска социалистическа партия социалистът сподели, че не поддържа решението си на сътрудниците.

"Вчера си бил претендент за ръководител, на следващия ден напускаш групировката. Реално видяно ръководителят не направи нищо за консолидацията на партията, уповавам се това да се промени в настоящия мандат ", изясни Костадин Паскалев.

"Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще направи всичко допустимо изборите да са юни. Ако Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г го разрешава, всичко е допустимо ", сподели той в умозаключение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР