Онова, което оценявате като стабилна коалиция точно във вашата коалиция,

...
Онова, което оценявате като стабилна коалиция точно във вашата коалиция,
Коментари Харесай

Карадайъ: Правителството прилича на клуб по интереси

Онова, което оценявате като постоянна коалиция тъкмо във вашата коалиция, има проблем с ценностния избор на България. Тази коалиция и власт, която прави оценка себе си като прелестна и чудесна, може да се каже, че няма ограничения за битка с рецесиите. Toва съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в декларация от трибуната на Народното събрание.

Кризите са факт - народът обеднява, инфлацията си върви, като не помагате за разрешаване на рецесиите, обърна се Карадайъ към властта. Досега, откогато сте на власт, Движение за права и свободи следи противоконституционни и незаконни дейности , само че подобен е зародишът на тази власт, а резултатът, че задкулисието завладя властта, се вижда и схваща. Целта е завладяването на самостоятелните регулатори от задкулисието. Крайният резултат е, че задкулисието ще завладее страната . Това е вашата власт, отсече Карадайъ.

Това държавно управление и този кабинет могат да получат следната оценка - най-слабият кабинет от края на комунизма, отсече водачът на Движение за права и свободи. Това държавно управление наподобява на клуб по ползи, а не на държавно управление. Движение за права и свободи прикани в тежките и сложни времена, при тези голям брой рецесии, да има разсъдък, мъдрост и разговор сред власт и съпротива . В обединението вътре в себе си разговорът липсва, само че би трябвало да стигнем до разговор в търсене на решенията в спешните времена, настоя Карадайъ.
 ГЕРБ се готви за избори и да върне, без зрелища, хляба на народа
ГЕРБ се готви за избори и да върне, без зрелища, хляба на народа

Атанасова упрекна Киро, Асен и Лорер, че плячкосват страната

Движение за права и свободи упорства за възобновяване на нормалността в политиката, възобновяване на държавността, а това става единствено и само посредством демократични принадлежности, господство на правото, на закона и спазването и гарантирането на правата и свободите на всички български жители, настоя Карадайъ.

Мустафа Карадайъ поздрави християните с Великден и мюсюлманите с Рамазан байрам, като пожела мир, здраве и благодат. Чухме две заявления, които си приличали много по едно нещо, което може да бъде оценено като опълчване. Чухме властимащите, които правят оценка себе си като постоянна коалиция и чухме какъв брой е прелестно ръководството, сподели Карадайъ.

Той чул оценката за четворната коалиция, като хора, от които стартира историята - такова им било държанието. Нищо ново под слънцето - по този начин било и през 2009 година, като тази самоувереност и самодостатъчност, която граничи с надменност , тази зала е виждала и не ново, означи Карадайъ и добави, че историята не стартира от сегашните ръководещи.

По думите му няма потребност от драматизъм за ценностните избори, които Политическа партия показват в пленарната зала.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР