OnlyFans си съществуваше и преди пандемията, но благодарение на нея

...
OnlyFans си съществуваше и преди пандемията, но благодарение на нея
Коментари Харесай

Майката на три деца, която продава свои секси снимки

OnlyFans си съществуваше и преди пандемията, само че с помощта на нея доби международна известност, тъй като от ден на ден хора започнаха да я употребяват.
 Маделин Райт, OnlyFans и присъединението на футболистката към уеб страницата
От футбола към порното

Поредната спортистка в OnlyFans

Някой като форма на развлечение и утеха, а други, с цел да изкарват пари, продавайки свои голи фотоси и видеа. Има и такива обаче, които не прекрачват границата на голотата и стопират до секси фотоси.

Такъв е казусът с Тифани Поиндекстър . 44-годишната майката на три деца продава свои секси фотоси в платформата и твърди, че по този метод си докарва по 150 000 $ на месец.

Според JamPress, фотосите по секси долни дрехи прави брачният партньор ѝ и всичко в фамилията е тъкмо. Но проблем основават майките на съучениците на децата на Тифани.

Според нея, те освен, че не одобрят начинанието ѝ, само че и вършат всичко допустимо, с цел да накарат шефа на учебното заведение да изключи трите деца.

Майките са стигнали много надалеч, като даже са свалили и разпечатили някои от секси фотосите на Тифани Поиндекстър и са ги посочили на шефа.
 Кортни Тилия, OnlyFans и за какво учителката продава голите си фотоси
Когато и учителките предпочетат OnlyFans

Става в действителност ужасно

Доста подло, само че нито това, нито обидите, които Тифани чува по свои адрес не я отхвърлят от начинанието ѝ, написа New York Post.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР