OnlyFans се превърна в топ платформа за изкарване на сериозни

...
OnlyFans се превърна в топ платформа за изкарване на сериозни
Коментари Харесай

Край или ново начало? Забраняват порнографското съдържание в OnlyFans

OnlyFans се трансформира в топ платформа за изкарване на съществени пари, а в нея милиони хора започнаха да се записват с концепцията да споделят особено наличие, за което се заплаща избрана сума. Абонаментът дава право на потребителите да имат достъп до фотоси и видеа, които са от друг темперамент, най-вече еротично или намерено порно. Бумът на платформата се ускори още повече в първите месеци на пандемията предходната година, тъй като предлага елементарен и бърз метод за изкарване на пари.

Виж още: Жилетката може да бъде секси: Меган Фокс подпали с визия без сутиен

Доста незнайни хора... станаха известни, а тяхното наличие им донесе хиляди долари. Е, наподобява обаче, че това кранче скоро може да бъде спряно. Стана ясно, че от октомври 2021 година, половото наличие в платформата ще бъде неразрешено. От компанията оповестиха, че ще блокират всеки консуматор, който разгласява наличие за пълнолетни, което е по искане на " неговите сътрудници и клиенти ". Голите фотоси ще са разрешени, само че при нови условия, за които занапред ще излиза наяве. Иначе казано - голото наличие ще се резервира, само че най-вероятно няма да се печелят пари от него.  

Виж още: Дуа Липа, какъв е този бански? Певицата сподели секси тяло край тузарски басейн

Решението идва на фона на информацията, че от компанията са изпитвали усложнения да привлекат нови бизнес сътрудници и вложители, тъй като не желаят да бъдат свързвани с платформа, която е известна със секс наличието си. OnlyFans стана място, което дава прехранване на над 2 млн. регистрирани основатели на наличие, в това число и проститутки, които останаха без работата си на терен, пишат от NYPost. В уеб страницата другояче има над 130 млн. консуматори, които всеки месец заплащат абонамент, посредством който получават eксклузивно наличие.

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР