OnlyFans е платформата, която оправя настроението на милиони мъже по

...
OnlyFans е платформата, която оправя настроението на милиони мъже по
Коментари Харесай

Без табута в секса: Най-разкрепостените БГ мацки в OnlyFans

OnlyFans е платформата, която оправя настроението на милиони мъже по света, само че също усъвършенства наличието на банковите сметки на много девойки. В България също има много мацки, а и момчета, които се възползват от опцията да изкарат някой различен лев във въпросния уебсайт, а ние дочухме, че някои съумяват да изкарат съществени суми. Ето едни от най-скандалните българки, които оферират телата си, само че единствено на фотоси и видеа:

Андреа Иванова

Бургаското Барби е най-ексцентричната и най-напомпаната българка, която предлага особено наличие в OnlyFans. Андреа не ни показа какъв брой тъкмо изкарва на месец, само че загатна, че се оправя сносно и има почитатели, които желаят да гледат голотиите ѝ. 

 

Дениз Хайрула

Риалити звезда, плеймейтка, инфлуенсърка и звезда в OnlyFans. Дениз си се снимаше гола в Instagram и преди, само че не изкарваше пари, а от обществената мрежа непрекъснато я блокираха, тъй като наличието ѝ не беше уместно за там. Е, Дениз научи за другата опция, с която може да се демонстрира по евино облекло когато и както пожелае.

 

Йоана Николова

Йоанчето е секси мацка, която желае да покаже всичко на света, само че най-много - тялото си. Красавицата е топ мацка в OnlyFans и се приказва, че изкарва луди пари. Шушука се, че Николова е ходила с Кубрат Пулев, само че информацията по този начин и остана непотвърдена.

Андреа

Фолк дивата Андреа е в цялостен музикален залез. Около нея не се случва безусловно нищо, в случай че изключим фотосесиите и горе-долу по някое друго присъединяване из страната. Е, ние се надяваме креативната рецесия да завърши за Андреа, тъй като я харесваме, само че в това време тя се занимава с OnlyFans. Не знаем какво тъкмо качва там певицата, само че има хора, които заплащат, с цел да схванат.

Tattstoner

Стефи е палава, луда, смела и тотално не ѝ пука за непознатото мнение. Tattstoner, както е по-известна в нета, ни показа, че фамилията ѝ не я съди за фотосите и видеата, които качва в OnlyFans. Мацката е получавала оферти да прави секс за 40 бона, само че твърди, че е отказвала. " Хората считат, че съм компаньнонка, продажница, само че това не е по този начин. Не върша секс за пари, демонстрирам единствено фотоси ", сподели Стеф пред камерата на Vbox7.

 

Изображение: https://www.instagram.com/tatt_stoner/ , https://www.instagram.com/denizhayrulafenix/ , https://www.facebook.com/YoniNikolush 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР