Онлайн звездата Надя Петрова най-сетне се завърна в Instagram и

...
Онлайн звездата Надя Петрова най-сетне се завърна в Instagram и
Коментари Харесай

По-секси и уверена отвсякога: Надя Петрова се завърна след раздялата с Иван Тишев

Онлайн звездата Надя Петрова най-накрая се завърна в Instagram и наподобява необикновено. Певицата тотално изчезна през декември, когато тя разгласява за последно своя фотография. На този стадий не са ясни точните аргументи за изгубването на Надя от интернет пространството, само че в този момент наруши отсъствието си.

Певицата постна своя нова фотография, на която наподобява супер секси и е несъмнено едно - тя няма потребност занапред да прави beach body, тъй като просто си го има целогодишно. 

Виж още: Страшна излагация в нощен клуб: Тита псува и пее подправено на присъединяване

В последно време Надя се е отдърпанала освен от музиката, само че и от актьорската специалност. Личният си живот пък го пази в загадка, само че преди време стана ясно, че тя и Иван Тишев са поставили завършек на връзката си. В момента артистът излиза с певицата Лина Роскин, а обществено разкриха възприятията си при започване на март. Надя и Иван не са коментирали аргументите за раздялата им, само че явно и двамата към този момент вървят по нов път. Припомняме, че Надя и Иван бяха дружно близо 6 години.

С Иван участваха дружно и в онлайн сериала на Vbox7 " Не по този начин, брат ”, където играеха влюбена двойка възпитаници. Тишев и чаровната русокоска не са говорили обществено за раздялата си, след която тя разгласява все по-рядко в обществените мрежи.

Виж още: И Габи няма да остане по-назад: подвига луда женитба през август 

Изображение: https://www.instagram.com/nadia_official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР